Home » Majoitus Joensuussa

Majoitus Joensuussa

Majoitus-ravintolalaivassa on tilaa 27 majoittujalle laivan ylimmässä ja alimmassa kerroksessa. Hyteistä 10 on parivuoteellisia kahden hengen hyttejä, 1 kerrossängyllinen kahden hengen hytti ja 3 yhden hengen hyttiä. Jokainen hytti on remontoitu ja sisustettu raikkaasti ja selkeästi eikä esimerkiksi alkuperäisiä ovia ole vaihdettu suurempiin. Huoneen mittasuhteiden ja sijainnin vuoksi meillä ei valitettavasti ole huoneita liikuntarajoitteisille.
Pitkän historian omaava M/S Saimatar tarjoaa yöpymiselämyksen Pielisjoen laineilla, keskeisellä paikalla Joensuun keskustassa matkustajasatamassa.
Hytit ovat varustelu tasoltaan erilaiset. Majoittujien käytössä ovat yhteiset suihkutilat, wc:t sekä sauna tilauksesta erillistä maksua vastaan. Yöpymisen mukavuutta lisää se, että kaikkien hyttien ikkunoissa on pimennys rullaverhot ja korkealaatuiset hotellikäyttöön tarkoitetut vuode- ja liinavaatteet sekä pyyhkeet.
Viihtyvyytesi vuoksi tässä muutamia tärkeitä tietoja laivalla tarjottavista palveluista ja käytännön asioista, jotka Sinun on hyvä tietää. Laivan ravintola ja baari sijaitsevat laivan keskimmäisessä kerroksessa. Laivan baari toimii myös majoittujille vastaanottona.
Sisäänkirjautuminen:
Ma-su 16:00-19:00
Keittiön ja baarin valomerkki tulee puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Tämä tarkoittaa, että uusia ruoka- ja juomatilauksia voi tehdä puolituntia ennen sulkemisaikaa.
Satamassa olevien tapahtumien ja sesonkien aikoina laivan baari on avoinna enintään klo 2.00 asti. Tiedotamme tarkemmin aukioloista laivan baarissa/vastaanotossa sekä sosiaalisessa mediassa.
Koska 120 vuotta vanha laivamme sijaitsee keskusta alueella vilkkaassa satamassa, mahdolliset melu- ja ääni haitat ovat mahdollisia. Niille ikävä kyllä emme voi mitään, joten pyydämme ymmärrystä asiaan. Pyrimme omalla toiminnallamme aukiolojen suhteen edistämään sitä, että majoittujat välttyisivät laivan sisältä tulevilta melu haitoilta.
Suihkutilat miehille ja naisille löytyvät laivan ylimmästä ja alimmasta kerroksesta. Alimman kerroksen suihkutiloja voi käyttää vapaasti kellon aikaan katsomatta. Otathan kuitenkin huomioon, ettet häiritse kanssa majoittujia. Ylimmän kerroksen suihkutilat sijaitsevat laivan saunatilojen yhteydessä.
Yläkannen terassi, sauna- ja saunan oleskelutilat sekä Kapteenin sviitti ovat laivan ravintolan anniskelu alueita. Alkoholilainsäädännön mukaan anniskelu alueella ei saa juoda omia juomia.
Laivan henkilökunta ei ole aina läpi vuorokauden paikalla. Ongelma tilanteissa voit ottaa yhteyttä päivystys puhelinnumeroon: 044 971 0326.
Toivomme Sinulle elämyksellisiä hetkiä M/S Saimattarella!